Изработка на онлайн каталог

Онлайн каталогът е отлична възможност да запознаете потребителите подробно с продуктите, които предлагате без значение в коя сфера оперирате. Той е подходящо решение за производители и търговци на различни видове продукти, които имат желание да популяризират своята продуктова гама онлайн. От Izrabotka-sait.com предлагаме изработка на онлайн каталози с модерна визия, които се отличават с практичност и супер скорост.

Защо имате нужда от изработка на онлайн каталог?

Онлайн каталогът позволява на потребителите да разглеждат вашите продукти и им дава възможност да отправят индивидуално запитване към вас за конкретен продукт. Онлайн каталогът е удачно решение за продукти, които не са подходящи за директна продажба и изискват допълнителна консултация с търговеца. Ние от Izrabotka-sait.com имаме опит в създаването на онлайн каталози и можем да Ви предложим индивидуални решения, които да изстрелят бизнеса ви.

Какво получавате при закупуване на онлайн каталог?

Безплатна консултация

Ако имате проблем и се нуждаете от решение – възползвайте се от безплатна ни консултация. Специалистите на Izrabotka-sait.com са на ваше разположение!

Конкурентни цени

От Izrabotka-sait.com можем да съпоставим или да победим цените на нашите конкуренти. Потърсете ни, за да се възползвате от нашите най-добри оферти.

Поддръжка

Техническата поддръжка е необходима за всеки уебсайт. Доверете ни се и ще се погрижим за правилното и безпроблемно функциониране на вашия сайт.

Удобен контролен панел

Удобен контролен панел — за да правите бързо и лесно необходимите ви промени. Всеки наш клиент получава достъп 24/7.

100% сигурност

Благодарение на множеството защити, които използванме, вашият уебсайт е на 100% защитен от злонамерени потребители.

Мобилен дизайн

Мобилният дизайн адаптира стандартната визия на вашия уебсайт, с което се създава приятно потребителско преживяване през всяко устройство.

Изцяло респонсив дизайн

Респонсив дизайнът е свързан с използването на HTML и CSS за автоматично преоразмеряване, скриване или уголемяване на уеб сайт, за да изглежда добре на всички устройства.

Интуитивно и удобно навигиране във всяка една страница на уеб сайта.

Оптимална визуализация през всяко мобилно устройство, таблет и т.н.

Достъпност до цялостното съдържание на уеб сайта.

Ние от Izrabotka-sait.com работим със СуперХостинг.БГ – най-голямата хостинг компания в България. От СуперХостинг.БГ предлагат качествени услуги, високо ниво на сигурност и надеждност, както и изключително адекватна поддръжка. Всичко изброено създава усещане за доверие, каквото трябва да бъде между партньори.

 

Респонзив дизайн

Съдържание, което се адаптира елегантно към всеки тип устройство и резолюция.

 

Стотици доволни клиенти

Нашите доволни клиенти – нашето доказано качество на услугите.

 

Лек и оптимизиран код

Лек и добре оптимизиран за SEO код, който позволява светкавична скорост на зареждане.

ЦЕНИТЕ ЗАПОЧВАТ ОТ 1200 ЛВ, В ЗАВИСИМОСТ ОТ СЛОЖНОСТТА НА ИЗРАБОТКАТА

Последни проекти

От Izrabotka-sait.com създаваме уникални и запомнящи се онлайн каталози за нашите клиенти. Разгледайте избрани проекти от нашето портфолио.

 • BETA BOMB

  Онлайн каталог - betabomb.com

 • IVANA AGRO

  Онлайн каталог - ivanaagro.com

 • Black Sea Gold

  Онлайн каталог - bsgold.bg

Станете един от нашите доволни клиенти!

  Предлагаме Ви още