Изработка на фирмен уеб сайт

Екипът на Izrabotka-sait.com има дългогодишен опит в изграждането на качествени фирмени уеб сайтове. Независимо от размера на вашия бизнес, ние можем да създадем впечатляващ и функционален уеб сайт, съобразен с тенденциите във вашата индустрия и с глобалните тенденции в уеб дизайна.

Защо имате нужда от изработка на уеб сайт?

Притежаването на фирмен уеб сайт е задължително за всеки съвременен бизнес. Той е средството, което помага на потребителите да получат необходимата им информация за вашата дейност, продукт, услуга. Важно е да знаете обаче, че не е достатъчно просто да имате някакъв уеб сайт. Добре е да вложите парите си в изработването на професионален уеб сайт, ако искате да бъдете възприемани сериозно, защото вашият уеб сайт е лицето на вашата организация онлайн. Избирайки услугата изработка на фирмен уеб сайт от Izrabotka-sait.com ви гарантираме, че ще направите силно впечатление с добро проектирано представяне на вашия бизнес.

Какво получавате при закупуване на фирмен уеб сайт?

Безплатна консултация

Ако имате проблем и се нуждаете от решение – възползвайте се от безплатна ни консултация. Специалистите на Izrabotka-sait.com са на ваше разположение!

Конкурентни цени

От Izrabotka-sait.com можем да съпоставим или да победим цените на нашите конкуренти. Потърсете ни, за да се възползвате от нашите най-добри оферти.

Поддръжка

Техническата поддръжка е необходима за всеки уебсайт. Доверете ни се и ще се погрижим за правилното и безпроблемно функциониране на вашия сайт.

Удобен контролен панел

Удобен контролен панел — за да правите бързо и лесно необходимите ви промени. Всеки наш клиент получава достъп 24/7.

100% сигурност

Благодарение на множеството защити, които използванме, вашият уебсайт е на 100% защитен от злонамерени потребители.

Мобилен дизайн

Мобилният дизайн адаптира стандартната визия на вашия уебсайт, с което се създава приятно потребителско преживяване през всяко устройство.

Един професионално изработен фирмен уеб сайт трябва да бъде визуално безупречен, информативен и ангажиращ потребителското внимание.

Атрактивен слайдер

Създаваме креативни слайдери, които имат изключителна скорост на зареждане и успяват да впечатлят потребителя още в първите секунди.

Уникален уеб дизайн

Нашите талантливи уеб дизайнери създават модерни дизайни, съобразени с нуждите на клиента.

Изображения с висока резолюция

Стараем се да използваме изображения с изключително високо качество и едновременно с това отлично оптимизирани.

Нашият процес на проектиране

Ключът към създаването на успешен уеб сайт е във внимателното планиране. Детайлното опознаване на бизнеса на клиента, нуждите на крайните потребители и конкурентната среда е важната първа стъпка в процеса на проектиране.

След като бъдем напълно информирани, създаваме рамки, показващи структурата на сайта, отбелязвайки ключова функционалност въз основа на вашите изисквания. Тези рамки ни дават възможност да открием рано всички потенциални проблеми или липсващи функции, което позволява плавно напредване по-късно.

Дизайните на страниците биват преработени в съответствие с идентичността на вашата марка, добавяйки цветове и изображения, за да оживи оформлението. В процеса на работа поддържаме връзка през цялото време, като даваме възможност за промени и усъвършенстване на дизайна, за да превърнем визията в реалност.

След като дизайните са одобрени, вашият красив нов уеб сайт започва да се изгражда. Най-важното е, че сме в постоянна комуникация през целия процес на проектиране. Срещите и докладите за напредъка могат да бъдат насрочени толкова често, колкото е необходимо и винаги сме насреща ако имате въпроси.

Творчески дизайн

СТЪПКА 1: Провеждаме задълбочени изследвания за конкретния пазар, конкуренти и възможности.

СТЪПКА 2: Изслушваме всички ваши изисквания, желания, даваме ви отговори и решения на възникнали въпроси.

СТЪПКА 4: Стартираме процеса по създаване на дизайн на уеб сайт.

СТЪПКА 5: След изготвяне всички дизайни се изпращат в електронни формати с висока резолюция.

СТЪПКА 6: При одобрение на всички страници нашите уеб разработчици започват да програмират уеб сайта.

Изцяло респонсив дизайн

Респонсив дизайнът е свързан с използването на HTML и CSS за автоматично преоразмеряване, скриване или уголемяване на уеб сайт, за да изглежда добре на всички устройства.

Интуитивно и удобно навигиране във всяка една страница на уеб сайта.

Оптимална визуализация през всяко мобилно устройство, таблет и т.н.

Достъпност до цялостното съдържание на уеб сайта.

Ние от Izrabotka-sait.com работим със СуперХостинг.БГ – най-голямата хостинг компания в България. От СуперХостинг.БГ предлагат качествени услуги, високо ниво на сигурност и надеждност, както и изключително адекватна поддръжка. Всичко изброено създава усещане за доверие, каквото трябва да бъде между партньори.

 

Респонсив дизайн

Съдържание, което се адаптира елегантно към всеки тип устройство и резолюция.

 

Доволни клиенти

Нашите доволни клиенти – нашето доказано качество на услугите.

 

Лек и оптимизиран код

Лек и добре оптимизиран за SEO код, който позволява светкавична скорост на зареждане.

ЦЕНИТЕ ЗАПОЧВАТ ОТ 900 ЛВ, В ЗАВИСИМОСТ ОТ СЛОЖНОСТТА НА ИЗРАБОТКАТА

Последни проекти

От Izrabotka-sait.com създаваме уникални и запомнящи се уебсайтове за нашите клиенти. Разгледайте избрани проекти от нашето портфолио.

 • Karti Plovdiv

  Фирмен уебсайт - kartiplovdiv.com

 • AWANTYS

  Фирмен уебсайт - аwantys.com

 • КЪРТИ ИЗВОЗВА

  Фирмен уебсайт - karti-izvozva.com

Станете един от нашите доволни клиенти!

  Предлагаме Ви още