Онлайн маркетинг

Независимо от това колко добре е оптимизиран вашият уеб сайт и какъв дизайн има, всичко губи своя смисъл, ако нямате добър онлайн маркетинг. В Izrabotka-sait.com знаем как се прави успешен онлайн маркетинг. Предлагаме професионални услуги, включващи: реклама в Google AdWords, Facebook, Instagram, маркетинг по електронна поща и т.н.

Защо ви е нужен онлайн маркетинг?

Днес дигиталният маркетинг не е просто в плюс, той е необходимост. Ние ще подобрим вашето онлайн присъствие, благодарение на маркетингови стратегии за ангажиране на аудиторията. Когато говорим за видимостта на бизнеса в мрежата, точно както при отварянето на магазин, местоположението е всичко. Лесното откриване в интернет, извеждането на името на бизнеса и честото актуализиране на информацията ще доведат клиентите до вашия бизнес.Онлайн маркетингът е най-добрият начин да изпъкнете сред голямата и коварна конкуренция. Ние ще направим така, че вашия бизнес да се отличи и да се запомни.

Видове онлайн маркетинг

Google Adwords реклама

Чрез Google AdWords вашите нови клиенти са на един клик разстояние. Google Ads е най-мащабната PPC рекламна платформа в света.

Facebook реклама

Facebook има най-големия брой активни потребители, което го изстрелва като най-добрата социална мрежа за дигитален маркетинг.

Реклама в Instagram

Instagram е каналът, който набира все по-голяма популярност, особено сред възрастовата група между 18 и 35 години.

Профил в Google My business

С Google My Business можете да добавите фирмена информация, която да се показва в Google.bg, Google Карти и Google Earth при търсене на името или категорията на бизнеса ви.

Копирайтинг

Нашите копирайтъри имат богат опит в създаването на впечатляващи и уникални текстове, грабващи поотребителския интерес.

Изработка на Банер реклама

Предлагаме креативни решения за изработка банер реклама, съобразена с вашата маркетингова кампания.

Google Adwords

Google AdWords е най-мащабна и популярна PPC (pay-per-click) рекламна платформа в света. Платеното търсене се фокусира върху насочване на ключови думи и използването на текстови реклами. Рекламодателите използват конкретни ключови думи и фрази, включени в заявките за търсене, въведени от потребителите. Всеки път, когато потребител кликне върху реклама, на рекламодателя се начислява определена сума пари, откъдето идва и името „плащане на клик“

Таргетиран трафик
В мрежата на Google Ads можете да определите точно кой да вижда рекламата Ви. По този начин може да покажете рекламата си точно на тези хора, които я търсят. Нямате ограничение от език, държава или националност.

 Ефективност
90% от потребители в онлайн пространството търсят продукти или услуги в Google. Това означава, че вашата реклама независимо каква ще бъде – Search или Display, ще достигне до таргетираната публика.

Гъвкавост
Едно от най-добрите качества на рекламата в Google Ads е, че е изключително гъвкава. Можете да променяте параметрите на рекламата си колкото пъти желаете и по всяко време, без ограничения.

Отчетност и прозрачност
Ежедневно може да следите представянето на вашата реклама, да проследявате резултатите и изготвяте нови стратегии.

Плащате единствено за резултати
Основата, върху която се изгражда рекламата в Google Adwords, е pay-per-click. Преведено буквално на български това означа „плащане за един клик“.

Нямате ограничения
Ако не желаете да рискувате с различни суми, не е нужно. Единственият минимум е да зададете 1 лев на ден. Докато други реклами изискват доста по-висока минимална граница, която може да не е според средствата, с които разполагате.

Facebook и Instagram

Защо ни е Facebook и Instagram реклама? Отговорът е лесен – днес хората са онлайн и двете мрежи са взаимо свързани. С най-големия брой месечни активни потребители, от които и да било други социални мрежи в света, Facebook и Instagram са се превърнали в силно конкурентени и потенциално доходоносни елементи на много бизнес стратегии за дигитален маркетинг.

Ниска цена
Друго основно предимство на рекламата във Facebook е, че тя е една от най-евтините форми на реклама и то не само в сравнение с телевизионните реклами. Можете буквално да похарчите $5 и да достигнете до 1000 души. Няма смисъл да губите повече средства в излишни радио реклами, билбордове, листовки и други традиционни канали, за да достигнете до целевата си аудитория. Заложете на инструменти, които доказано работят и постигат резултати.

Бързи резултати
Рекламата във Facebook е сравнително бърза и това води до незабавни резултати. Можете да започнете да достигате до хиляди хора почти веднага, така че, ако търсите бърз начин за привличане на трафик и реализации, рекламата във Facebook е най-доброто решение.

Трафик към вашия уеб сайт
Рекламата във Facebook ще увеличи трафика към уебсайта Ви, а оттам и сесиите в него. Можете да стартирате кампания за кликове върху определена целева страница, за да насочите аудиторията и да я изпратите точно там, където искате.

Ангажианост
Рекламата във Facebook изгражда ангажираност с Вашата целева аудитория. Ангажирането се състои в харесвания, коментари и споделяне, и е изключително важен параметър, защото означава по-силна връзка с Вашите фенове и потребители.

Измеримост на резултатите
Няма нужда да правите предположения относно резултатите на рекламите, генерирани през Facebook Ads, защото те са напълно измерими. Можете да видите колко импресии, кликове и реализации получавате от всяка кампания.

Повишаване на продажбите
Рекламата във Facebook генерира реални продажби и приходи от настоящи, потенциални и нови клиенти.

Google My Business

Google My Business е уеб инструмент, чиято цел е да помогне на местните фирми да достигнат по-голяма видимост в търсенето в Google. Създаването на Google My Business ще помогне на вашия бизнес да се открои на фона от вашите конкуренти, колкото повече място заемате в мрежата, толкова повече увеличавате шансовете, с които клиентите могат да видят и се ангажират с вашия бизнес.

Лесена регистрация
Ако притежавате бизнес, вероятно знаете основните неща. Можете да добавите екстри, като снимки и описания, ако са Ви подръка, или да се върнете и да го направите по-късно.

Лесен за употреба
Местната ви бизнес обява в Google представлява лесен начин за поддържане на онлайн присъствие, дори ако нямате уебсайт. Можете да посетите Google My Business по всяко време, за да редактирате информацията си или да видите колко хора са видели и кликнали върху вашата обява.

Първокласни опции
Възможност за създаване на атрактивни обяви със снимки, видеоклипове и персонализирани категории.

Отчетност и прозрачност
Можете да преглеждате статистика за това как клиентите са търсили бизнеса ви и откъде са. Можете също така да намерите информация например за това колко души са се обадили на бизнеса Ви директно от телефонния номер, който се показва с местните резултати от търсенето с търсене и Google Карти.

Копирайтинг Реклама

Съдържанието на един уеб сайт или реклама е в основата на всичко. Питате се как да се сдобиете с висококачествено и въздействащо съдържание за вашия уеб сайт, блог или реклама? Екипа на Izrabotka-sait.com предлага копирайтинг услуги, които да ангажират вашите потребителите и да ви отличат от конкурентите ви. Каквито и да са вашите цели, ние можем да ви помогнем в намирането и използването на правилните думи.

Ориентираност на съдържание
Метод за създаване на съдържание, който открива перфектния баланс между съдържание, което ангажира потребителите и ги кара да извършат действие и едновременно с това съдържание, което търсачките ще класират на първите позиции в страницата резултатите по желаните от вас ключови думи.

Подтикване към действие
В копирайтинга има много трикове, похвати как най-добре да се поднесе информацията, как да се подтикне читателя към покупка и т.н. Самите текстове могат да бъдат сухи (публицистични), художествени, мотивиращи и др. Но важно е стилистиката и използваните от вас прийоми да отговарят на тематиката.

Банер Реклама

Банера представлява цифрово изображение, което има за цел да привлече вниманието на потребителя със своето съдържание, като го мотивира да извърши конкретно действие, като в най-честия случай да извърши клик върху него и да го отведе от съответния уеб сайт, статия или друга полезна информация.

Привлича вниманието
Добре направеният уеб банер непременно ще привлече вниманието на потенциални клиенти. Това от една страна ви помага да постигнете по-голяма разпознаваемост на вашия бранд, но също така и да се възползвате от изброените по-горе предимства.

Трафик към уеб сайт
Едно от най-големите им предимства е, че те значително могат да увеличат потребителския трафик към сайта или към конкретна лендинг страница.

Промотиране
Използвайки банер реклами, бихте могли да промотирате текущи оферти, които предлагате и те да достигнат до по-голяма аудитория, която да генерира и повече поръчки.

Повишаване на продажбите
Банер рекламите са ефективен инструмент, с който може да увеличите броя на реализираните продажби.

Станете един от нашите доволни клиенти!

    Предлагаме Ви още